Brownie mustadest ubadest

Brownie, mis võlub oma kerge tekstuuri ja vähema rasvasusega.
Ettevalmistusaeg15 minutes
Active Time35 minutes
Kogu aeg50 minutes
Course: Dessert
Yield: 20 tk

Tarvikud

  • 1 neljakandiline vorm 20 x20 cm või 20 x 25 cm, ca 2-2.5 cm paksune kiht
  • 1 Küpsetuspaber valikuline

Materials

  • 2 tk mustad konservoad (400 g purk)
  • 55 g oliiviõli
  • 75 g kookossuhkrut (oluline karamellise maitse tarvis)
  • 40 g kaerahelbeid
  • 2 tk muna
  • 25 g kakaopulbrit
  • 150 g tumeda šokolaadi nööpe
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl soola (triiki, aga võid ka endale sobivalt)
  • 1 tl vanillipastat (või ükskõik mis kujul, pulbrina, ekstraktina - doseeri kogus vastavalt tootja soovitusele)

Valmistamise viis

  • Blenderda kõik koostisosad, va šokolaadinööbid ühtlaseks massiks.
  • Vala segu kaussi, lisa 1/2 šokolaadi nööpe, sega.
  • Määri vorm rasvainega, vala segu vormi. Puista peale ülejäänud šokolaadi nööbid.
  • Küpseta 180-190 kraadi juures 35-40 minutit. Lase jahtuda, lõika meelepärased tükid.