Kohevad riisijahust pannkoogid jogurtiga

Jogurt kombinatsioonis küpsetuspulbri ja riisijahuga on õhuliste pannkookide garantii. Nii head, et söö niisama või ehita pannkoogi tort.
Ettevalmistusaeg10 minutes
Active Time20 minutes
Kogu aeg30 minutes
Course: Breakfast
Keyword: gluteenivabad pannkoogid, pannkoogid, pannukad, riisijahust pannkoogid

Tarvikud

  • 1 pann
  • 1 pannilabidas

Materials

  • 500 g maitsestamata jogurt
  • 2 spl (toorroo)suhkur
  • 2 tk munavalge
  • 3 dl riisijahu
  • 1 tl küpsetuspulber
  • 1/2 tl sooda
  • 1 spl oliiviõli

Valmistamise viis

  • Vahusta munavalged suhkruga. Sega sisse jogurt.
  • Sega riisijahu, küpsetuspulber, sooda ja sool. Sega muna-jogurti hulka. Lisa õli.
  • Lase tainal 15 minutit paisuda.
  • Küpseta mõõdukal kuumusel lusika- või ülepannikoogid.

Märkused

Need koogid on kerge vahvli maitsega ja sobivad ideaalselt pannkoogitordi tegemiseks.