Kohevad riisijahust pannkoogid jogurtiga
Jogurt kombinatsioonis küpsetuspulbri ja riisijahuga on õhuliste pannkookide garantii. Nii head, et söö niisama või ehita pannkoogi tort.
Tarvikud
- 1 pann
- 1 pannilabidas
Materials
- 500 g maitsestamata jogurt
- 2 spl (toorroo)suhkur
- 2 tk munavalge
- 3 dl riisijahu
- 1 tl küpsetuspulber
- 1/2 tl sooda
- 1 spl oliiviõli
Valmistamise viis
- Vahusta munavalged suhkruga. Sega sisse jogurt.
- Sega riisijahu, küpsetuspulber, sooda ja sool. Sega muna-jogurti hulka. Lisa õli.
- Lase tainal 15 minutit paisuda.
- Küpseta mõõdukal kuumusel lusika- või ülepannikoogid.
Märkused
Need koogid on kerge vahvli maitsega ja sobivad ideaalselt pannkoogitordi tegemiseks.